In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- WijnSpijs -

Wisselweg 33, Groningen
Wijnspijs
WijnSpijs. De culinaire ervaring in Groningen Een culinaire wandeling of dinerwandeling in Groningen is een feest door de combinatie van prachtige historische gebouwen en geweldige restaurants. De restaurants in Groningen die door WijnSpijs zijn geselecteerd werken met verse producten van hoge kwaliteit, bijzondere smaken en geraffineerde wijn-spijscombinaties. Er wordt ingekocht bij lokale boerderijen en bedrijven en er wordt gewerkt met verse, biologische en duurzame ingrediŽnten. De meeste restaurants in Groningen liggen in schitterende panden in de historische binnenstad, vaak met knusse binnentuin of dakterras. Drie restaurants in Groningen liggen in de Hortusbuurt, beroemd vanwege de vele fraaie hofjes.
Geschiedenis. Hortusbuurt Hier tref je restaurant de Zevende Hemel aan, waar je omringd wordt door engelen. Op de kaart zie je een aantal vegetarische en veganistische menusuggesties. Regelmatig kun je hier genieten van livemuziek. Voilŗ is een restaurant met de klassieke Franse keuken en zonder menu. De chef bereidt elke dag een ander vijfgangendiner. Restaurant Eetwaar biedt klassieke gerechten met een moderne twist. Het interieur is modern en vrolijk. Schuitendiep Restaurant Schuitendiep ligt aan het gelijknamige water. De bijzondere smaakcombinaties vallen hier op. Vlakbij ligt restaurant Diep met allerlei smaken uit de wereldkeuken. Restaurant Moro heeft een sfeervolle Moorse inrichting en geurige kleurrijke gerechten uit de Mediterrane keuken. In restaurant Bocaccio waan je je in Toscane door de inrichting en de verfijnde Italiaanse gerechten.
Sfeer & interieur. Binnenstad Naast de Martinikerk ligt restaurant Feithhuis. De koffie is hier van zeer hoge kwaliteit! Er is bijzondere aandacht voor mensen met allergieŽn en dieetwensen. Dit geldt ook voor bistro Vive la Vie, die zich verder richt op bijzondere smaakcombinaties. Restaurant Boven Jan heeft een oud stadskasteel gezellig en vrolijk ingericht met een stamtafel. Naast de gewone kaart is er een tapaskaart. Brasserie Groen combineert streekproducten met smaken uit de wereldkeuken en heeft bovendien opvallend veel desserts op de kaart staan. Restaurant de Pauw staat bekend om de gezelligheid, de uitgebreide wijnkaart en de royale dessert- en kaastrolleys. Bij restaurant Houdt van eten wordt alles vers gemaakt, ook brood, frites en mayonaise. In brasserie SPH kan je genieten van de klassieke Franse keuken in een historische omgeving met kroonluchters en grote open haard. Meer naar het westen ligt Brasserie Midi. Deze combineert Frans en Italiaans eten met kunst. Elk kwartaal hangen hier nieuwe schilderijen (te koop) van jonge Groningse kunstenaars. Restaurant Feliz houdt zich bezig met moderne kooktechnieken. De stadstuin heeft bijzondere vuurtafels. Reserveer via wijnspijs.nl eens ťťn van deze restaurants in Groningen en laat je aangenaam verrassen!
Telefoon: 085 401 8968
Website: https://www.wijnspijs.nl/restaurant/groningen

WijnSpijs, Wisselweg 33, Groningen