In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Molen Hunsingo, Restaurant -

Onderdendam, Uiterdijk 4, RegioGroningen
regionaal / biologisch
Molen Hunsingo, Restaurant. Restaurant Molen Hunsingo is een volledig gerestaureerde korenmolen gelegen in het pittoreske Onderdendam (15 min. van Groningen). Beneden in de molen is het restaurant gevestigd met daarboven 2 verdiepingen voor logies. De Molen beschikt over een heerlijk terras met uitzicht over het Boterdiep en landerijen.
Geschiedenis. Oude gerestaureerde korenmolen uit 1855. De molen draait ook en in de weekenden kan je de molen bezichtigen en eventueel de uitleg volgen van de molenaar.
Sfeer & interieur. De sfeer van Restaurant Molen Hunsingo is intiem, knus en heerlijk ontspannen.
Keuken & kaart. De gerechten van Restaurant Molen Hunsingo zijn op Franse leest geschoeid met zoveel mogelijk gebruik van regionale producten. De producten zijn vers en biologisch.
Telefoon: 050-3049100
Website: http://www.molenhunsingo.nl

Molen Hunsingo, Restaurant, Onderdendam, Uiterdijk 4, RegioGroningen
woensdag t/m zondag vanaf 17:00 uur