In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Javaans eetcafe Groningen -

schuitendiep 33, Groningen
Indonesisch
Javaans eetcafe Groningen. Indonesisch eten in Groningen is een geweldige ervaring bij Javaans Eetcafe Groningen. Zij zijn al bijna 10 jaar een begrip bij de liefhebbers van de traditionele indonesische keuken en sfeer.

Wanneer je dit eetcafe binnenloopt zal je een aantal dingen opvallen: De ruim driehonderd houten tempelwachters die zorgen voor een evenwichtige sfeer. Tevens vind je bij hier een authentieke indonesische houten prauw. Maar het belangrijkste is lekker traditioneel Indonesisch eten en geweldig verwend te worden door de gastvrije en vriendelijke bediening.

In de fijne keuken word eten op de traditionele indonesische wijze bereid, met grove kruiden, waarvan de geuren je tegemoet komen en je zelf kunt meekijken in de open keuken. De koks laten graag zien wat ze kunnen met onze hoogwaardige ingredienten. Kortom er is teveel te beleven om op te noemen, Javaans eetcafe Groningen nodigt je dan ook graag uit kennis te komen maken met echte authentieke indonesische gerechten.
Keuken & kaart. De ouderwetse indonesische keuken
Telefoon: 050-3603631
Website: http://www.javaanseetcafegroningen.nl

Javaans eetcafe Groningen, schuitendiep 33, Groningen
dagelijks 17.30 tot 24.00