.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Newscafe -

Waagplein 5, Groningen
Newscafe. De Danceclub van het Newscafe bevind zich in de kelder van het gebouw. De zaterdag is een vaste clubavond met Soul, Funk, House en Urban. Op andere avonden zijn er periodiek o.a. Salsafeesten, Jazzfeesten, Swingbeat feesten etc. Daarnaast kan de Danclub afgehuurd worden voor bedrijfsfeesten, presentaties etc.
Sfeer & interieur. De Danceclub heeft kort na de milleniumwisseling een grondige renovatie gehad. De industriele look die je bij een voormalige atoomschuilkelder zou mogen verwachten is gehandhaafd gebleven, maar is daarnaast aangevuld met een moderne bar, flatscreens, beamers en andere technologisch snufjes.
Muziek. Op zaterdag een eclectische mix van Soulf, Funk, Urban, en House. Op andere dagen ingevuld met themafeesten en bijbehorend muziek.
Telefoon: 050-3111844
Website: http://http://www.newscafe.nl

Newscafe, Waagplein 5, Groningen
23.00 uur - 04.00 uur